Sleutels

U heeft kinderen, gaat samenwonen met uw partner of een huisgenoot betrekt een lege kamer in uw woning. Allemaal zaken waardoor u een extra sleutel nodig zult zijn. Hierin kunnen wij u ook helpen! Wilting heeft een eigen sleutelservice, zodat u altijd een duplicaat kunt laten aanmaken. Wij gaan echter nog verder dan dat! Er zijn ook andere situaties waarin u kunt belanden waardoor een nieuwe sleutel veelal gewenst is.

U komt thuis van een lange dag werken, u stapt uw auto uit, loopt naar de voordeur en wil de sleutel uit uw jaszak pakken. Op dat moment realiseert u zich dat u deze niet bij u heeft. Na 5 keer alle zakken in en aan uw kleding doorgezocht te hebben of een tas op de kop geleegd te hebben herinnert u zich dat hij waarschijnlijk op de tafel ligt.

Keyline, hoge kwaliteit sleutels

Keyline, hoge kwaliteit sleutels

 

 

Sloten vervangen of kopiëren?

Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Naast de sleutelservice kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u buitengesloten bent van uw woning. Slotenmaker Wilting heeft uw huis binnen no-time weer open zodat u met een gerust hart weer binnen kunt komen en tot rust kunt komen.

Natuurlijk is het goedkoper om een reserve-sleutel achter de hand te hebben!

Het beste advies wat wij kunnen geven in welke situatie dan ook, is altijd een duplicaat op een veilige plaats te bewaren zoals bij vrienden, kennissen of een goed bevriende buur zodat u nooit voor een dichte deur staat. Voor noodgevallen staat u bij Wilting nooit voor een dichte deur. Slotenmaker Wilting is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen.

Kom gerust langs in onze showroom om een duplicaat te laten maken van uw sleutel, wellicht dat u nog leuke ideeën opdoet voor uw woning? U vind ons aan Beneden Oosterdiep 177 in Veendam, naast de Autorama.