PVC vloer

Een perfecte oplossing voor uw woning, voor wanneer u een duurzame en sterke vloer wil hebben. Laminaat kan slecht tegen water, moet schoongemaakt worden met speciale schoonmaakmiddelen, verkleuren of beschadigingen zoals bijvoorbeeld, krassen van een stoel, de kinderen die er speelgoed op laten vallen, allemaal zaken die een mooie vloer snel kunnen ruineren.

Gelukkig hebben wij daarvoor een oplossing waardoor u een nette strakke vloer behoud. Neem een PVC vloer. Deze zijn leverbaar in dezelfde kleuren als laminaat en makkelijker schoon te maken dan een standaard houten vloer.

Deze vloeren lenen zich ook uitstekend voor huizen met vloerverwarming, gezien deze een uitstekende geleidende en een goed isolerende werking hebben. Een PVC vloer heeft ongekende mogelijkheden en zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar die niet te onderscheiden zijn van houten vloeren.

 

Egaliseren & verlijmen

WiltingWoonIdee kan uw magnetische PVC vloer ook voor u verlijmen (vast zetten). Aangeraden is bij een verlijmde PVC vloer om de originele vloer eerst te egaliseren; ook hier kunnen wij u mee verder helpen.

Wiltinggroep levert PVC magneetvloeren tegen bodemprijzen!

Wiltinggroep levert PVC magneetvloeren tegen bodemprijzen!

Wij leveren deze vloeren in 2 verschillende soorten. Namelijk de klik vloer en de magneet vloer. Het verschil tussen deze twee is dat de magneet vloer op elk oppervlak gelegd kan worden, na het aanbrengen van de magnetische folie. Dit kan zowel op bestaand laminaat, of een geegaliseerde vloer. Hierdoor hoeft de vloer niet verlijmd worden en ligt vaak in 1 keer perfect.

Tevens zijn beiden eenvoudig deels te vervangen wanneer er sprake is van beschadiging.

Prijzen

PVC vloeren zijn er in verschillende prijs/kwaliteit gradaties. Er bestaan goedkopere varianten, waar veelal niet van de kwaliteit die u wenst. Wij leveren de beste prijs voor de beste kwaliteit, zodat u lang plezier blijft hebben van uw vloer. Ongeacht wat er op gebeurd! Wij kunnen deze vloeren zowel leveren als voor u leggen. Prijzen zijn vanzelfsprekend afhankelijk van het soort product en de oppervlakte die moet worden gelegd. Neem contact met ons op of kom langs voor een offerte. U vind ons aan Beneden Oosterdiep 177 in Veendam, naast de Autorama.

Advies op maat