Design

Het is vrijdagavond, u komt thuis na een harde dag werken. U hangt uw jas op, zet een kop koffie en ploft neer op de bank in uw droomkamer. U heeft daar vast een beeld van in uw hoofd? Waarom maakt u deze droomkamer geen werkelijkheid?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uw woonkamer inrichten met de oneindige mogelijkheden bij WiltingWoonIdee?

Het kan iedereen overkomen, je wil een nieuwe look in de woning en je hebt geen idee wat er mee te doen valt. Gelukkig staan wij voor u klaar. Er zijn veel opties. De een wil een frisse zomerse look in huis, de ander houd van een strakke en industriële look en weer een ander houd van een landelijk gevoel in huis. Wij kunnen u helpen met een passend voorstel op maat. Ons team staat voor u klaar en kunnen u een indruk geven van wat het gaat worden.

Niet alleen de aankleding is hierbij van belang, maar ook de kleuren moeten bij elkaar passen. Daarom kunnen wij u voorzien met een all-in-one service waarbij niets ons te gek is. Uw complete woning volledig in stijl verzorgd en afgewerkt zoals u het wil zien.

Mocht u nou meer willen dan een mooie slaapkamer, douche, woonkamer of keuken? Ook de buitenkant van uw woning staat centraal bij Wilting. Van kunststof kozijnen en rabat-delen, tot schilderwerk of zonwering. Alles voor uw woning vind u bij ons onder 1 dak!